Bervoets & Nijenhuis op In De Diamantfabriek'Seventy-two'
Bervoets & Nijenhuis

Op In De Diamantfabriek presenteert het makersduo Bervoets & Nijenhuis een performance van hun nieuwe voorstelling ‘Seventy-two’. ‘Seventy-two’ gaat over de tijdsdruk van deze generatie. De vrijheid waarin onze generatie opgroeit biedt ons onbegrensde mogelijkheden, maar die onbegrensde mogelijkheden lijken ons ook te verstikken. Bervoets & Nijenhuis stellen zichzelf de vraag: wat heeft die onbegrensde vrijheid aan mogelijkheden die onze ouders voor ons hebben gecreëerd, ons opgeleverd? 

Daarnaast heeft het makersduo speciaal voor de generatie uit ‘Seventy-two’ het volgende bedacht:

Burn-out beurs
Dit is dé plek waar het mogelijk is om een welverdiende schouderklop te ontvangen, een korte massage te krijgen of je flink te bezatten bij het tequila barretje.

One-second dating event
Je mag hier gaan plaatsnemen en je eventuele nieuwe lover één seconde in de ogen kijken. Besluit je allebei om elkaar beter te leren kennen, dan krijg je een kaartje met korting voor de voorstelling.

Middelmatige poolparty zonder doelen
Maak gebruik van drie opblaasbare zwembaden, zwembanden en een grasmat. Het is het echter allemaal nét niet. Het is vooral niet de bedoeling je toekomstdromen te bespreken, foto’s te maken voor je Instagramaccount of extreem hard te lachen. Het is dan ook aan jou te blijven of te gaan, hen maakt het niet uit.

'Seventy-two' is te zien op zaterdag 8 april. 
Tickets: https://events.guts.tickets/events/1